UPDATE 28/9: Persconferentie 28 september

Tijdens de persconferentie van onze overheid op 28 september is een aantal verscherpte maatregelen aangekondigd, waardoor er besloten is om de opening van 2 oktober uit te stellen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte wanneer we open gaan:
www.facebook.com/restauranthetbaken
www.instagram.com/restauranthetbaken

Het Baken volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). Zie hier de toelichting van de Rijksoverheid.

Veilig & verantwoord
Van tevoren moet er gereserveerd worden, online of aan de deur, en om te kijken of iedereen gezond is, vindt er een check vooraf plaats. Het restaurant is ruim genoeg (een van de grootste restaurants van de regio!) om meerdere gezelschappen te ontvangen en ingericht op de 1,5 meter samenleving om de afstand te waarborgen . Eten en drinken is alleen toegestaan op een vaste zitplaats, het lopen naar de buffetten en de foodhuisjes is wel toegestaan en dit kan uiteraard op een veilige manier door de grootte van het restaurant. Daarnaast zijn er extra hygiëne maatregelen.

Het restaurant is groot genoeg (een van de grootste restaurants uit de regio!) om meerdere gezelschappen te ontvangen en daarbij de 1,5 meter afstand te waarborgen.  

 1,5 meter afstand  Groot restaurant  Extra hygiëne maatregelen.

Onze extra richtlijnen tijdens het foodfestival
Het RIVM heeft onderstaande richtlijnen opgesteld:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Hier attenderen wij onze gasten en medewerkers extra op. Daarnaast nemen we extra hygiëne maatregelen voor schoonmaken en bij de bereiding van eten en drinken.

Heb je nog vragen over onze maatregelen, voorwaarden of wil je gewoon graag iets plannen maar weet je niet goed wat wel en niet kan?’ Neem dan contact op! Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze vervelende periode.